Wednesday, November 16, 2011

Goblen / Гобелен

Goblen ve kanaviçe dekorasyonda kullanmayı çok severim. Evde harika havayı yaratıyor. Ama yapmaktan çok sıkılıyorum. Uzun uraşamıyorum. Bugün size bir kaç ay önce satın aldığım gobleni göstereceğim. Renkleri ve gül deseni çok beğendim. Ama evde ona yer bulmasında zorlandım. İlk başta düşündüğüm yere uymadı. Bugün de tesdüfen bir boş köşe gözüme çarptı 8))). Bakmaya doyamıyorum şu an 8))) / Мне очень нравится как смотрится вышивка и гобелен в интерьере. Они привносят в дом такой шарм и уют. Но вот вышивать я не люблю. Не смотря на мою усидчивость это занятие слишком скучное и монотонное для меня. Сегодня я вам покажу гобелен, который купила еще пару месяцев назад. Я просто разомлела  от этих роз и цветовой палитры. Но найти в доме место для этих цветов оказалось непросто. В тот уголок, куда я изначально планировала повесить гобелен, он не вписался. А сегодня я вдруг случайно нашла для него место 8))) Теперь хожу и все никак не налюбуюсь. 





Bu gobleni asmakta kendime çok büyük bir iyilik yaptım. Artık mutfağa yemek yemeyi değil gözlerimi doyurmayı gidiyorum 8))) / А еще оказалось, что повесив этот гобелен, я оказала сама себе огромную услугу. Теперь я хожу на кухню не кушать, а получать эстетическое удовольствие 8)))




10 comments :

  1. Красиво!Замечательное приобретение!
    Мне покрывала у нас на рынке понравились в таком стиле, но не нашла нужного размера.

    ReplyDelete
  2. muhteşem kalplerinin yanında çok güzel durmuş...
    sevgilerimle...

    ReplyDelete
  3. bu güzelliğe iyi ki bir yer bulmuşsun:)))

    ReplyDelete
  4. bence de muhteşem bakmaya doyulmuyor ,güle güle kullan sevgiler

    ReplyDelete
  5. Çok teşekkür ederim arkadaşlarım 8))))
    Mutfağımı güzelleştirdikten sonra batırmamak olmazdı 8))) Şimdi bu harika güller alçı arasında. Bugün yeti kartopları yaptım. Nasıl yapılır da fotoğraflar çektim. En kısa zamanda sizin için bir ustalık sınıfı düzenleyeceğim 8)))

    ReplyDelete
  6. Спасибо, Олечка! 8)))
    Я машинный гобелен не люблю. А вот ручной работы просто обожаю

    ReplyDelete
  7. Goblenin gerçekten seyretmeye değer ve kalpler... onlara bakmaya da ben doyamıyorum :)

    ReplyDelete
  8. Действительно очень красивая вещь!

    ReplyDelete
  9. Неописуемая красота!!!
    Просто волшебно *)

    ReplyDelete
  10. Спасибо, девочки!
    Banuca, çok çok teşekkür ederim!

    ReplyDelete