Friday, January 27, 2012

Vintage dokunuşlu kavanozları / Винтажные баночки

Niye bilmiyorum ama bu ocak ayı benim için çok sakin ve hareketsiz geçti. El işleriyle uğraşmak içimden gelmiyordu. Bir ara vereyim dedim. Ve sonunda dün eski moduma dönmeye başladım. 3 işe birden yöneldim. Şu 3 kavanoz yaptım. Yarın onların devamını göstereceğim. Tabii ki biterebilirsem 8))) / Не знаю почему, но этот январь прошел для меня очень тихо и незаметно. Совсем не хотелось заниматься рукоделием. И я решила немного отвлечься и отдохнуть, подождать прихода вдохновения. И вот вчера внутри меня наконец что то щелкнуло. И я взялась сразу же за 3 дела одновременно. Первыми у меня оформились вот эти 3 баночки. Завтра покажу еще парочку, только если опять не затянет болото лени. 8)))





25 comments :

  1. şahane olmuşlar canım eline sağlık

    ReplyDelete
  2. Красота! Слов нет - одни эмоции!

    ReplyDelete
  3. Симпотичные очень баночки получились!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8))) Спасибо! Надеюсь, что моим кисточкам в таких баночках будет приятно жить. 8)))

      Delete
  4. şahane olmuşlar hele notalı olana bayıldım.

    ReplyDelete
  5. Çok güzelleeeeeeeer,eline sağlık
    sevgiler

    ReplyDelete
  6. çok güzel ve iç açıcı olmuşlar...

    ReplyDelete
  7. Nefis olmuşlar, bayıldım, ellerine sağlık:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Çok çok teşekkür ederim! Çok mutlu oldum :)

      Delete
  8. Merhaba arkadaş, senin blog her zaman benim blogun yeni adresini bildirmek için burada da var, burada güzel şeyler var sevgi, böylece ziyaret ettiğiniz tüm iyi, beijokas olarak bana benim için izin vermiyor ...
    http://titacarre.com
    http://agulhaetricot.com
    http://titacarre.elo7.com.br tb benim mağaza ziyaret ve görüş benim ürünler hakkında izin verin.

    ReplyDelete
  9. о какой лени речь идти может, когда получаются такие красивые вещи?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8))) Наверное, я просто в зимнюю спячку впасть решила 8)))

      Delete
  10. Наверное, это какие-то флюиды. Не поверите, но я сейчас занимаюсь тем же самым: оформляю банки, мастерю органайзер :))
    Ваши очень понравились! Нежно, стильно и вместе с тем функционально.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо 8)))
      Точно флюиды 8)))
      Ну, конечно же, у рукодельницы и рабочее место должно быть соответственно оформлено. Чтобы музы и феи залетев однажды, уже никуда не улетали 8)))

      Delete
  11. Поленится иногда тоже полезно, появляются мыли новы планы, баночки замечательные, когда у меня дойду руки до рабочего места ох-хо-хоо))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо, Маришка! Да уж, от лени иногда никуда не деться. А по поводу кабинета, я сама все никак не могу довести его до ума. Лишь изредка получается вот такие мелочевочки создавать.

      Delete
  12. sadece bu değil her yaptığınız oldukça güzel şık ve emek verilen işler yalnız küçük bir detay için sizi uyarmak istiyorum ermenice harflerin bulunduğu kağıt bir incilden alınma ve yazılı olan bir dua .. Bilerek yapmadığınıza emin olmakla beraber gereken hassasiyeti göstermenizi istiyorum.. mutlu ve hep böyle üretken kalmanız dileğiyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uyarınız için teşekkür ederim. Bu kitabı eskiciden dekor amaçlı aldım. Eski sayfalar ve değişik alfabe hoşuma gitti. İçinde ne yazıldığını ufak bir fikrim yoktu. Umarım benim bilmemezliğim kimseyi incitmedi. İncettiyse özür dilerim - kötü niyetim yoktu. Bundan sonra bu kitabının sayfalarını kullanmıyacağım.

      Delete