Thursday, November 3, 2011

Fatoşun hediyesi / Подарок от Фатош

2 hafta önce çekiliş yaptığımı hatırlıyorsunuz. 1 hediye  Fatoşa çıktı. Ve bugün postacı kapımı çaldı. Güzel kalpli sevgili Fatoş beni de hediyesiz bırakmak istemedi. Bakın bana ne kadar güzel hediyeler gönderdi.  / Вы помните, что 2 недели назад я разыгрывала конфетку. Один подарочек достался Фатош  А сегодня в мою дверь позвонил почтальон. Фатош решила и меня не оставить без подарков, и по обратному адресу отправила вот такие прелести.


 Dikiş benim için zor bir iş hep diyorum ya... Ama böyle kumaş kutulara ve sepetlere bayılıyorum hep. Dikişi daha iyi öğreneyim ve kendime yapıyım geçiyordu içimden. Sanki kalbimi okudu Fatoş.  Vallahi şimdi böyle bir sepetin sahibi olduğum için kendi kendimi kıskanıyorum 8)))) / Я все еще постоянно говорю о том, что шитье для меня - это тяжелый труд. А сама давно заглядываюсь на текстильные коробочки и корзинки. Ну ничего, вот подучусь шить и тогда сошью , постоянно говорила про себя. А Фатош как будто прочитала мои мысли. И сейчас я просто завидую сама себе, что стала счастливой обладательницей вот такой корзинки!



Bide kutuda boncuklar, patikler ve şapkacık vardı. Bunları kime giydireceğimi biliyorum bile! Uzun zaman yapmak istediğim ama hep sonraya bıraktığım bir oyuncak. Yakında gösteririm. / А еще в посылке были бусины и замечательные пинетки с шапочкой. Я уже даже точно знаю, на кого они оденутся. Это моя давняя хотелка, до которой все никак не доходили руки. Скоро ждите.


 Fatoşçum. Sevgili arkadaşım! Çok çok teşekkür ederim! Beni çok mutlu ettin. Hediyeler bir birinden daha güzel. Bayıldım onlara! Ellerine sağlık! / Фатош, замечательная моя подружка, огромное тебе спасибо! Подарочки один лучше другого! Они мне очень очень понравились! У тебя золотые руки и огромное сердце!

6 comments :

  1. Какая прелесть!
    С большим нетерпением жду продолжения истории!

    ReplyDelete
  2. Спасибо! Подарки, действительно просто чудесные! Сама теперь вынашиваю окончательный план создания ... пока еще не скажу кого 8)))

    ReplyDelete
  3. hediyelerin çok güzel... Fatoş'un sepetleri, Tilda bebekleri, tavşanları kısaca elini attığı her iş çok güzel oluyor... senin de öyle...
    iyi günlerde kullan...

    ReplyDelete
  4. okuyan, çok teşekkür ederim!
    Haklısın. Fatoşun yartığın her iş çok güzel 8))))

    ReplyDelete
  5. sevgili Tetyana hediyeleri beğenmene çok mutlu oldum ,seni sevindirdiysem ne mutlu bana arkadaşım güle güle kullan ,fotoğraflar her zaman ki gibi çok güzel olmuş çok beğendim evet patik ve şapkayı yapacağın bebek için hazırladım umarım yakışır
    kocaman sevgilerimle öptüm

    ReplyDelete
  6. Sevgili Fatoş tekrar çok çok teşekkür ederim! Sepet mutfağıma çok yakıştı. El havluları ve kurutma bezlerin artık özel bir evi var 8)))
    Ellerine sağlık! Harika hediyeler! Patiklere ve şapkaya göre bir tilda diktim dün. Bugün ona giysi dikiceğim ve sonra fotoğrafları gösteririm 8)))
    Şimdiden bayramını kutluyorum! Öptüm.

    ReplyDelete